Scroll Top

make up

MAKE UP ΠΡΩΙΝΟ
Θέλετε να είστε όμορφη στη δουλειά, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή ακόμη και για την πρωινή έξοδο σας; Σας προτείνουμε το κατάλληλο μακιγιάζ στο στυλ που σας ταιριάζει!
MAKE UP ΒΡΑΔΙΝΟ
Υπάρχουν κάποιες ειδικές περιστάσεις, όπου θέλετε να δείχνετε άψογες και λαμπερές. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύχρονες τάσεις της μόδας και τα πιο κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα σας παρέχουμε το μακιγιάζ που κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας για την βραδινή σας έξοδο.
ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ
Το σχήμα των φρυδιών παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Ψάχνετε για αξιόπιστη βαφή για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας;  Το βάψιμο φρυδιών & βλεφαριδων με απλά καλλυντικά ή με ειδική βαφή, ολοκληρώνει το μακιγιάζ προσώπου με ιδανικό τρόπο Το σίγουρο είναι ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια& οι βλεφαρίδες  θα αναδείξουν το βλέμμα σας και θα το κάνουν εκθαμβωτικό
Αποτρίχωση Φρυδιών με Κλωστή
Τα πλεονεκτήματα αποτρίχωσης φρυδιών με κλωστή είναι πολλά αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι μια φαινομενικά απλή διαδικασία: Εφαρμόζεται σε: Άνω χείλος – πηγούνι – παρειές Η αφαίρεση της τρίχας γίνεται από τη ρίζα. Τα αποτελέσματα αποτρίχωσης με κλωστή διαρκούν για περίπου 15 ημέρες. Σε πολλές περιπτώσεις αποδυναμώνει την τρίχα, εμποδίζοντας σταδιακά την επανεμφάνιση της. Σε κάθε περίπτωση οι νέες τρίχες είναι πιο απαλές και αδύναμες. Δεν ταλαιπωρεί την περιοχή των φρυδιών. Χρειάζονται μόλις 3-5 λεπτά για κάθε φρύδι. Πολύ πιο γρήγορα δηλαδή συγκριτικά με το τσιμπιδάκι. Δεν καταπονεί το δέρμα και δεν προκαλείται πρήξιμο ή κοκκινίλα.
Επιλογές απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookies μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.