Scroll Top
pedicure
Aν αναζητάτε να ανανεώσετε την εμφάνιση σας, ανεβάζοντας παράλληλα την διάθεση σας, τότε το Musa Beauty Salon & Spa είναι ο απόλυτος προορισμός περιποίησης για τα πόδια σας!
PEDICURE ΑΠΛΟ ή
ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΕΡΝΙΚΙ
Το απλό ή ένα μακράς διάρκειας, θαυματουργό πεντικιούρ του Musa Beauty Salon & Spa που θα σας κάνει να δείχνετε τα πόδια σας συνέχεια! Θεραπευτική φροντίδα και σωστή υγιεινή.
EXPRESS PEDICURE
Μπορεί ο χρόνος σας να είναι περιορισμένος όμως το στο Musa Beauty Salon & Spa μπορούμε να σας προσφέρουμε περιποιημένα πόδια σε λίγα λεπτά. Στην υπηρεσία express αφαιρούμε το βερνίκι και δίνουμε νέο σχήμα και χρώμα στο νύχι.
HMIMONIMO
Επιθυμείτε περιποιημένα νύχια που να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από ένα άλλο βερνίκι; Επιλέξτε ημιμόνιμο πεντικιούρ. Το αποτέλεσμα των έμπειρων nail artists μας θα σας εντυπωσιάσει!
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ
Επαγγελματική εξειδευμένη αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού, η οποία δεν χρεώνεται αν η τοποθέτηση έχει γίνει στο Musa Beauty Salon & Spa.
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ
FOR HIM, FOR HER
Αποτελεί τον τρόπο που αντιμετωπίζουν άνδρες και γυναίκες πρόβλημα σκλήρυνσης, κάλων, μυκητιάσεων κ.λ.π . Σας παρέχει άμεση ανακούφιση αλλά θα εξαλείψει και όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε και σχετίζονται με τα πόδια και τα νύχια.
SPA PEDICURE

Το Spa pedicure αποτελεί το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σας!

Απόλυτη περιποίηση που προσφέρει χαλάρωση και περιποιημένα πόδια.
Χρησιμοποιούμε προϊόντα πλούσια σε ενυδατικά συστατικά, ενεργοποιούμε όλες τις αισθήσεις σας με τις υπέροχες μυρωδιές και το απαλό μασάζ. Ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς με τα εκπληκτικά αποτελέσματα του και ξεκουράζει τα ταλαιπωρημένα χέρια. Ένα χαλαρωτικό pedicure που περιλαμβάνει peeling και χαλαρωτικό μασάζ αναζωογονεί την επιδερμίδα. Η κατάλληλα επιλογή μετά από μία κουραστική μέρα. αποτελεί το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σας. Απόλυτη περιποίηση που προσφέρει χαλάρωση και περιποιημένα πόδια. Χρησιμοποιούμε προϊόντα πλούσια σε ενυδατικά συστατικά, ενεργοποιούμε όλες τις αισθήσεις σας με τις υπέροχες μυρωδιές και το απαλό μασάζ. Ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς με τα εκπληκτικά αποτελέσματα του και ξεκουράζει τα ταλαιπωρημένα χέρια. Ένα χαλαρωτικό pedicure που περιλαμβάνει peeling και χαλαρωτικό μασάζ αναζωογονεί την επιδερμίδα. Η κατάλληλα επιλογή μετά από μία κουραστική μέρα.

Επιλογές απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookies μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.